Under mandagens 2-3-seier over Vålerenga, ble Robin Dahlstrøm sendt i dusjen etter en takling på Martin Lauman Ylven.

Vålerenga-spilleren ble liggende nede med smerter, mens dommerteamet valgte å gi Dahlstrøm fem minutter pluss video for hendelsen. Etter kampen ble straffen omgjort til matchstraff.

Torsdag formiddag hadde disiplinærutvalget ferdigbehandlet saken, og Dahlstrøm får ingen ytterligere straff foruten den ene kampen som følger med matchstraffen.

- Jeg kan ikke få noe mindre. Jeg er glad for at det bare ble en kamp, det er jeg, forteller Dahlstrøm til HA-sporten.

Straffen er ferdigsonet etter kveldens kamp mot Lørenskog, og Storhamar-spilleren kan dermed spille lørdagens toppmatch mot Lillehammer i Håkons hall.

- Jeg er bare glad jeg kan være med på lørdag, forteller Dahlstrøm.

For Phil Marinaccio er situasjonen annerledes.

Storhamar-spilleren taklet Vegard Aspehaug bakfra mot vantet i Vålerengas sone, og vertenes back ble liggende nede med smerter.

Storhamar-spilleren ble tildelt to minutters utvisning av dommerteamet, men Player Safety-utvalget valgte å se på situasjonen i etterkant av kampen.

Torsdag var også denne ferdigbehandlet, og Marinaccio må belage seg på å se de neste fem kampene fra tribunen.

Klubben velger å ikke anke straffen på fem kampers karantene, skriver Storhamar på sine nettsider. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.