(Kongsvinger - Storhamar 1-4)

Kodie Curran pådro seg en skade i hode- og nakkeregionen like før jul.

Og mens backen ikke kunne bidra for laget, ble de i tillegg hardt rammet av skader.

Det var tungt for ham.

- Når du er skadet, vil du bare spille. Vi har hatt Lars (Løkken Østli), Emil (Frøshaug), Mikkel (Søgaard) og Kenney (Morrison) ute samtidig, noe som har vært vanskelig for oss, selv om resten av backene har gjort det veldig bra, sier han.

Han legger til:

- Det har vært tøft, for du ønsker å hjelpe laget. Men det tar den tiden det tar, sier Curran, som er glad for å ha gjennomført matchen.

- Jeg prøvde å spille enkelt i starten, for jeg er ikke helt i match-modus ennå. Men etter hvert ble dett bedre, og da turte jeg å prøve mer offensivt, sier han.

Söderström-ros

Trener Fredrik Söderström er glad for å ha backen tilbake.

- Kodie tilfører oss veldig mye offensivt. Det finnes en grunn til at han sklir rundt med gullhjelm, og det viser han i dag. Samtidig er det hans første kamp på en stund, og i andreperioden er han én av grunnene til at vi mister fasongen i spillet vårt, fordi han blir litt for offensiv, sier svensken, som ikke var spesielt fornøyd med spillet.

- Dette er ikke noe jeg vil sende hjem til mor, sier han og fortsetter:

- Kongsvinger er vanskelig lag å møte, for så lenge det er jevnt, har de et håp. Vi er gode i førsteperioden, men klarer ikke å riste dem av oss. Vi kommer til mange sjanser, men uten å score. I midtperioden er vi ikke like bra, og de får 1-1. De er nære å gjøre 2-1, men i stedet er det vi som kontrer og scorer to kjappe. Da Rønnild scorer 1-4-målet, er kampen over, og vi kontrollerer ut, sier han.

- Dette er ikke en kamp jeg vil huske når jeg sitter på mitt strandhus i Spania som pensjonist, sier han og ler. 

store sjanser

Storhamar ledet fortjent 1-0 etter de første 20 minuttene i Kongshallen, selv om ledelsen burde vært større. 

Robin Dahlstrøm scoret kampens første mål da han styrte inn et godt Christian Larrivée-skudd i overtall. 

Martin Rønnild, Kodie Curran, Hampus Gustafsson og Christian Bull hadde alle store muligheter fra kloss hold, men uten å få pucken forbi en opplagt Andrew Hare i vertenes bur. 

svak periode

Storhamar spilte en dårlige midtperiode, mens vertene var mer på hogget. 

Da Christian Bull hadde fått en tomintutter for interference midtveis i perioden, scoret Jean-Michel Sunnquist i power play. Backen fulgte opp på en retur, og han fikk tid og rom til å sette pucken i mål.

Minuttet senere var Storhamar nære å få enda en goal i mot, men Östlund reddet, laget kontret, og Josh Nicholls dro ut målvakten og la pucken i det tomme buret.

Og som om ikke det var nok: Kun sekunder senere styrte Mikael Zettergren inn Storhamars fjerde mål. Simen Løvhaug Hansen skjøt fra blålinja, og svensken var på rett plass til rett tid. 

I tredjeperioden scoret Storhamar kun én gang: Martin Rønnild vant pucken i midtsonen, dro seg inn og fant luka mellom beina til Hare. 

Storhamar dominerte perioden totalt, men pucken ville ikke forbi Hare igjen. Dermed endte det 4-1 til Storhamar.

PS! Sparta tapte 1-3 hjemme for Manglerud.

Dermed skille det 12 poeng mellom serieleder Storhamar og Sparta

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Jimmy Andersson, Markus Mikkelsen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm.

2. rekke: Kodie Curran, Lars Erik Hesbråten - Hampus Gustafsson, Victor Svensson, Kjetil Martinsen.

3. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Christian Bull - Josh Nicholls, Mikael Zettergren, Martin Rønnild.

4. rekke: Jørgen Langdalen - Eirik Skadsdammen, Simen André Edvardsen, Mikael Dokken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.