Tidligere i dag gikk Storhamar ut på sine hjemmesider og bekreftet at toppbacken Kodie Curran ikke kan forlate klubben denne sesongen.

Bakgrunn: Kunne ikke garantere videre spill

Curran, som har vært strålende denne sesongen, var derimot ikke like overbevisende selv da han ble spurt om han kunne garantere at han ble i Storhamar hele sesongen. 

- Du vet aldri hva som skjer i hockey. Men Storhamar har vært lojale mot meg, og hjertet mitt ligger i klubben, for jeg trives veldig godt her, men jeg kan ikke si verken ja eller nei, sa Curran så sent som tirsdag kveld.

Dette skriver klubben på sil.no:

* Kodie Curran sin kontrakt med Storhamar gjelder ut sesongen 2017-18, og kontrakten har ingen klausuler om spill i bedre ligaer etc.
* Vi har ingen planer om å slippe Kodie Curran i løpet av sesongen hvis det evnt skulle komme en forespørsel fra en annen klubb.

– Vi kan berolige alle tilskuere, sponsorer og andre som satt kaffen i halsen etter Hamar Arbeiderblads artikkel om at Kodie Curran kommer til å spille i den gule og blå Storhamar-drakta ut sesongen, forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg i en kommentar til sil.no

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00