Da Christian Bull ble signert for resten av sesongen, valgte han samtidig å si nei til et tilbud fra Sparta.

- Det var ikke sånn at jeg virkelig ikke ønsket meg til Sparta. Men jeg hadde i utgangspunktet kontrakt med Storhamar før jeg gikk til Björklöven, og da hadde det føltes feil å skulle signere for en annen klubb. Jeg trives godt i Storhamar, og der er morsomt å spille i en klubb som har så mye folk på tribunen, sier Bull til HA-sporten.

Les også: Larrivée har fått astma

Nå kan kontrakten bli forlenget.

- Jeg skal snakke med klubben i løpet av kort tid, og jeg er veldig positiv til å fortsette å spille her. Jeg har stor på det vi driver med, sier Bull.

Selv om laget har underprestert i serien, ser ikke Bull mørkt på fremtiden.

- Vi har, dersom du ser bort ifra feilene mot Lørenskog, spilt bedre og tryggere den siste tiden. Vi har vært nøyere på linjene, og jeg føler også at vi har blitt bedre til å vurdere når vi skal styre eller stå høyt, sier han.

Les også: Reichenberg usikker

Selv om Björklöven-oppholdet til Bull ikke ble noen stor suksess, tar 20-åringen med seg mye læring. 

- Det går litt fortere der borte, og det har bidratt til at jeg er blitt kvikkere på skøyter. Selv om det var litt tøft, angrer jeg ikke på at jeg gikk til Sverige. Det har hjulpet meg til å bli en bedre spiller, forteller han.

Søndag møter Storhamar tabellfirer Frisk Asker på bortebane. Den kampen kan du følge live på h-a.no fra klokken 15.00!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.