I kveld skal HamKam, som fortsatt står uten seier i årets 1. divisjon, forsøke å ta tre poeng mot Sandnes Ulf.

Da det ble klart at lagets faste høyreback, Nicholas Mickelson må belage seg på en lang stund på sidelinjen, har trener Kevin Knappen brukt tid på å finne hans erstatter.

Valget falt på Lars Brotangen - som spilte sentralt på midten da HamKam klarte 1-1 mot Åsane søndag.

Truls Jevne Hagen var også aktuell, men Knappen skal ha vært usikker på om han ville tåle å spille 90 minutter.

Jacob Egeris sliter med en vond rygg, og er derfor ute til kveldens kamp.

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Lars Brotangen, Ruben Alegre, Orri Sigurdur Omarsson, Morten Renå Olsen - Petter Vaagan Moen, Petter Lønstad Onsrud - Aron Dønnum, Ivar Sollie Rønning, Simen Bolkan Nordli - Abubakar Aliyu Ibrahim.

Benken: Marco Priis Jørgen, Truls Jevne Hagen, Ole Erik Midtskogen, Ådne Midtskogen, Sander Eng Strand, Johnny Per Buduson, Peder Nersveen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.