Samtlige kamper i den sjette runden av eliteserien i ishockey endte med borteseire. Torsdagens storkamp var mellom Frisk Asker og Sparta Sarpsborg, og det var gjestene som tok sin annen strake seier med 5-1.

Manglerud Star har vært en lei motstander for de fleste selv om seirene ikke har vært mange. Torsdag vant David Livingstones menn 3-2 borte mot Lørenskog.

På Jordal Amfi var det Lillehammer som var friskest og ledet 3-0 mot Vålerenga etter to perioder. Hjemmelaget reduserte to ganger, mens avgjørelsen kom i tomt bur. Det endte med 4-2 til gjestene.
Stjernen slet lenge med å finne nettmaskene mot bunnlaget Kongsvinger, men ledet 2-0 før vertene reduserte like før midtperioden var over.

I siste periode scoret gjestene tre mål og hjemmelaget ingen.

børresen-dobbel

I Asker sendte Torstein Nordrum Frisk i ledelsen, men Spartas Patrick Eriksson utlignet relativt kjapt. I midtperioden gjorde Eirik Børresen og Daniel Öhrn hvert sitt mål. I tredje periode herjet Håkon Stormli og Børresen med gjestene og scoret hvert sitt mål.

I Kongsvinger scoret Philip Rondahl, Markus Karlsson, Dan-Fredrik Nygård, Nicholas Jones og Joakim Hjelm målene for Stjernen, mens Timo Kuuhuvainen sto for vertenes trøstemål.
Johan Skiöld har herjet med motstanderne og sendte MS i ledelsen i Lørenskog Ishall. Olai Sveine Johannessen utlignet i 1. periode.

I midtperioden scoret Fredrik Jørgensen og Kjetil Martinsen for MS. I tredje periode reduserte Steffen Thoresen, men nærmere kom ikke Lørenskog poeng.

enga-tap

På Jordal Amfi var det altså Lillehammer for alle pengene i de to første periodene. Joackim Eidsæther gjorde 1-0 i 1. periode, mens Fredrik Dahl og Jacob Noer sto for midtperiodens mål.

Vålerenga og Tobias Lindström reduserte to ganger, men våknet for sent. Avgjørelsen kom fra Stephan Vigier i åpent mål.

Slik spilles den neste serierunden, lørdag: Lørenskog – Lillehammer, Sparta Sarp. – Storhamar, Stavanger – Kongsvinger og Stjernen – Vålerenga. Søndag: Manglerud Star – Frisk Asker. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.