Jacob Berglunds karriere fortsetter i Krefeld.

Det ble bekreftet av klubben på deres hjemmesider onsdag formiddag. 

- Jeg gleder meg til å fortsette karrieren i Krefeld, og jeg vil vise at jeg er en verdifull spiller i DEL, sier spilleren som gjorde ti målpoeng på 49 kamper før han kom til Storhamar før sluttspillet.

Svensken takker også de gule og blå for en fin tid. 

- Vi møtte et sterkt lag i finalen, Lillehammer, men i år var vårt sluttspill, sier han.

Sportsdirektør Mathias Roos sier følgende om ham:

- Jacob er teknisk, kunnskapsrik, taktisk disiplinert og har et utmerket håndleddet skudd.

Dette betyr at 26-åringen blir lagkamerat med Stavanger-gutten Mathias Trettenes i den tyske klubben.

Andrew Engelage, som voktet Storhamar-buret i 2014/15-sesongen, spilte for klubben sist sesong. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.