Malmös sportssjef Patrik Sylvegård bekrefter til den svenske avisen Sydsvenskan at de vil ha 27-åringen.

Det vil også KHL-klubben Dinamo Riga.

Les også: Ikke bitter på gamleklubben

Jacob Berglund fikk bokført 32 seriescoringer for Krefeld, som ikke tok seg til sluttspillet. Totalt endte Jacob Berglund på fjerdeplass i poengligaen med totalt 52 målpoeng (32 + 20).  27-åringen er den første svensken som blir toppscorer i den tyske toppserien DEL.

Les også: Terningkast på finalelagene

Han sa dette til HA-sporten etter sesongen:

- Det  var utrolig moro å bli toppscorer. Det var nok ikke så mange som hadde trodd det før sesongen. Det har vært en morsom sesong, men det har svingt for mye for oss. Vi har vært for ujevne, sier Jacob Berglund, og fortsetter:

- Vi burde vært i sluttspillet, men vi har rotet bort for mange poeng.

- Hva med Storhamar?

- Ikke neste sesong, men i framtida er det absolutt aktuelt, sier Berglund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.