Tirsdag ble det klart at papirene til Phil Marinaccio er i orden,

Han har ikke spilt noen kamper denne sesongen, men nå er det klart at han vil være i lagoppstillingen mot Lørenskog tirsdag.

Trener Fredrik Söderström tror kanadieren vil tilføre klubben mye, men han ber fansen om fred og ro. 

midtsjiktet

–Han blir bedre og bedre for hver trening. Hans utfordring blir å venne seg til farten i spillet og størrelsen på banen. Men jeg ser at han har kvaliteter med pucken, der han setter opp spill. Han er hentet for å være en del av midtsjiktet i gruppen, sier treneren.

– Hadde det ikke da vært bedre å hente en spiller som kunne pushet gruppen, slik at alle hadde måttet løfte seg?

– Det låter kanskje dumt av meg å si at han ikke skal være en toppspiller, for jeg ønsker at han skal være best av alle. Men vi valgte å hente en spiller som ikke kommer ikke med spisse albuer og vil kreve istiden til Patrick (Thoresen) og (Christian) Larrivée, for det handler om dynamikken i gruppen. Vi trenger ingen ny sheriff i gruppen, for det har vi allerede. Men det er bra med nye impulser, sier treneren.

Han tror likevel at Storhamar kan få godt nytte av kanadieren foran mål.

– Vi har fått en spiller som kan være en avslutter og en som kan spille fram andre. Vi har skapt mange sjanser, men vi har ikke alltid fått utbytte av det. Der håper vi Phil kan komme inn og gjøre en forskjell, sier han.

isutfordring

24-åringen rakk bare å være med på en liten del av tirsdagens trening, før han og Jostein Smeby forlot hallen med retning politistasjonen, der papirene hans ble ordnet.

Og den stillmodige 24-åringen har rukket å få et godt inntrykk av byen og klubben.

– Det er min første tur til Europa, men det virker fint her. Jeg trives så langt, sier Marinaccio, som er glad for å være i full trening.

– Jeg har trent alene så langt i år – både fysisk og på is, sier han.

Han håper å kunne bidra med scoringer og målgivende pasninger.

– Jeg er en som ønsker å sette opp lagkameratene mine, men jeg er også en som ønsker å score selv, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.