Jan Ronnie Aspeli, leder av RedHeds, forteller at det kommer til å komme mange mennesker for å se stormatchen.

Bakgrunn: Her skulle egentlig fansen se kampen

- Vi er fornøyde dersom det kommer over 200 mennesker, men vi håper jo på fullt hus, fint vær og bra trøkk, sier Aspeli, som forteller at det er plass til 500 mennesker dersom det er oppholdsvær. 

Han forteller at arrangementet er for alle, at man ikke nødvendigvis trenger å holde med noen av lagene.

- Det er ingen plikt at du må holde med noen av lagene, men vi håper selvfølgelig på mange Liverpool-supportere, sier Aspeli og legger til:

- For meg er det jo egentlig utrolig at ikke alle holder med Liverpool, sier han og gliser. 

Les mer om arrangementet på supporternes Facebook-side her!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.