Det bekrefter hockeyforbundet til HA-sporten onsdag.

Tidligere onsdag kunne HA-sporten fortelle at Martinsen var klar for lørdagens treningskamp mot Slovakia.

Forbundet jobbet onsdag med å få ordnet flybillett for Martinsen, slik at han rekker å slutte seg til den norske landslagstroppen, som i disse dager trener i CC Amfi.

Fredag og lørdag møter Petter Thoresens landslagsspillere Slovakia til dobbeltlandskamp på Hamar, og nå kan publikum glede seg til å få se en av Norges beste hockeyspillere i aksjon.

Forrige uke bekreftet Martinsen at han ville spille VM for Norge, som spiller sine gruppespillskamper i Paris fra 6. mai. 

Martinsen startet NHL-sesongen for Colorado Avalanche, før han ble tradet til Canadiens før overgangsvinduet stengte. Denne sesongen fikk nordmannen 64 kamper i grunnserien, hvor han gjorde syv målpoeng, og to kamper i sluttspillet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.