• .JUBEL: Storhamar-bassene jubler etter 2-2-scoringen til Andersson.
    FOTO: Anders Bakkerud Larsen

Da Storhamar tok ut keeper Oskar Östlund og jaget utlikning på tampen, misbrukte laget flere store muligheter.

Men så spratt gummiskiva ut til Andersson, som tok imot, dro seg inn og la på et løst backhand-skudd - som lurte seg forbi Joni Myllkoski. 

- Det skuddet der trener jeg lite på, for det var knapt så pucken gikk fram til mål, sier Andersson, som gliste da han fortalte om målet.

sterk moral

Men selv om det ikke var pent, var det viktig.

- Det viser moral at vi kan vinne disse kampene. De andre kampene har vi holdt nullen, men i dag var vi ganske dårlige, før det slapp for oss i tredjeperioden. 

- Etter at vi har spilt to dårlige perioder, viser vi at vi kan gå inn og vende på en dårlig kamp. Det er en styrke, sier han.

kokte

Trener Fredrik Söderström var ikke spesielt fornøyd med matchen.

- Jeg er litt overrasket over at vi ikke er bedre forberedt på deres høye press, for vi visste at de kom til å spille på den måten, sier treneren, som innrømmer at han ikke bare var blid under kampen.

Han legger til:

- Vi slipper inn to like mål i midtperioden, og det gjorde at det kokte i topplokket til både meg og Jeff (Jakobs). Men på en måte tror jeg vi trengte dette, for det viser moral når vi kan snu og vinne, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.