Alma Hasanic Grizovic har vært ute noen kamper etter at Storhamar-målvakten pådro seg en skade på landslagssamling med Montenegro. Målvakten har trent mye alternativt, og har prøvd seg på trening med resten av Storhamar-laget denne uka.

– Det ser bra ut for Alma, og hun er med til helga. Det er veldig gledelig, sier Senstad, og fortsetter:

– Jeg er imponert over Alma. Hun er veldig proff i alt hun gjør, og trener alltid litt ekstra. Det gir resultater. Alma er en ledertype, sammen med Heidi Løke, og vi trenger slike typer, spillere som går foran. Jeg har savnet det litt tidligere. Alma tar ordet i garderoben, er dedikert, gir av seg sjøl, og er nesten en dårligere taper enn treneren. Men det er aldri noe vondt. Hun bidrar med et positivt engasjement, og vil at vi skal bli gode sammen. Hun er et forbilde for de andre jentene, sammen med Heidi Løke, sier Arne Senstad.

Godt forberedt

Søndag er det kvartfinale i cupen mot Sola i Åsenhallen. Lagene møttes i den samme hallen i serieåpningen. Da vant Storhamar 31–25. I den kampen imponerte Elise Skinnehaugen med hele ni scoringer. Betina Riegelhuth ble kåret til Storhamars beste i den kampen, og banket inn sju mål. Toppscorer for Sola i den kampen var Alicja Lucyna Zacharska (7).

– Jeg er forberedt på tøff motstand. Sola har svingt litt i prestasjonene, men de har slått gode lag. Vi leder serien, men må være ydmyke hele vegen her, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Vi har jobbet bra i lengre tid nå, og vi har fått sjøltillit i troppen. Det hjelper selvfølgelig, men vi må treffe søndag, for dette blir helt sikkert en tøff kamp, sier Arne Senstad.

Vil til Oslo Spektrum

Storhamar-treneren føler at de er godt forberedt.

– Forberedelsene er gode. Jeg har sett mange timer på video, så de skal slite med å overraske oss, sier Arne Senstad.

– Hva betyr cupen for dere?

– Vi har aldri spilt i Oslo Spektrum, så vi gir alt hvert år for å klare det, sier Arne Senstad.

De andre kvartfinalene: Vipers – Fredrikstad, Skrim – Stabæk og Tertnes – Larvik. Finalen spilles i Oslo Spektrum 29. desember.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.