Perioderesultat: 2-0, 0-0, 2-0

Kort sagt om SIL: Slet med å henge med på tempoet til Lørenskog i store deler av kampen, og skapte få målsjanser. Så litt energiløst ut i perioder.

Skuddstatistikk: 29-21

Tilskuere: 1.017

Dommere: Lars Arve Kronborg og Stian Halm: 3 poeng

Lørenskog: 3 x 2 min.

Storhamars lag

Målvakt: Oskar Östlund.

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose - Daniel Hermansson, Eirik Skadsdammen, Anders Gulliksen.

2. femmer: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren.

3. femmer: Simen Løvhaug Hansen, Magnus Eikrem Haugen - Martin Gran, Alexander Reichenberg, Martin Rønnild.

Kort sagt: Storhamar holdt nullen i midtperioden. Ga seg aldri, selv om det ble tungt resultatmessig.

Minus: Ble liggende djupt i egen sone i lange sekvenser i 1. periode. Skapte lite framover. Dårlig rytme og mye slurv. Slet med å komme samlet gjennom midtsonen. Kun to skudd på mål i midtperioden. Slet med å henge med på Lørenskogs tempo. Overtallsspillet var ikke bra. Dårlig rytme og for mange feilpasninger. Fikk ikke spilt opp backene.

Neste kamp: Møter Stjernen hjemme i CC Amfi søndag.

HA-børsen

***: Ingen

**: Ingen

*: Martin Rønnild, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen

Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.