Christian Larrivée tok 2-7-tapet tungt. Kapteinen likte ikke måten det kom på. Han mener de må jobbe seg tilbake, jobbe knallhardt, være ærlige, og stå sammen som et lag.

– Dette var veldig tøft. Vi mangler spillere, og noen spilte veldig mye her, men jeg vil ikke komme med noen unnskyldninger nå, sier Larrivée, og fortsetter:

mener de må lære

– Det er for dårlig disiplin som fører til for mange utvisningsminutter. Slik var det mot Frisk Asker også. Det må vi gjøre noe med, spesielt med tanke på sluttspillet. Vi kan ikke spille slik i sluttspillet. Da er vi sjanseløse. Vi må lære, og forbedre det. Utvisninger gjør at vi mister momentum, og det tar veldig mye energi, sier Christian Larrivée.

Storhamar-kapteinen forteller at det var tungt å jobbe så mye i egen sone.

– Det så lett ut for dem. Jeg følte at vi jobbet hardt, men vi tapte for mange dueller, og vi fikk dårlig betalt for all jobbingen. Det var flere unggutter som fikk sjansen i denne kampen. Dette er bra læring for dem. Det er synd at vi har og har hatt så mange skader og så mye sjukdom. Det må gjøres om på rekkene litt for mye, men vi skal komme tilbake. Nå skal det bli godt med et par dager av, sier Christian Larrivée.

Ut med Matchstraff

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen mente at de gjorde det vanskelig for seg sjøl.

– Det ble noen unødvendige mål, dessverre. Vi tar for mange utvisninger, og det ble veldig tungt etter hvert, sier Sjur Robert Nilsen.

Hampus Gustafsson måtte gå i dusjen ganske tidlig i midtperioden etter noe som dommeren mente var spearing. Martin Rønnild pådro seg to pluss ti minutter for takling mot hodet. Det skjedde da Storhamar hadde en mann mer på isen.

Storhamar tok ledelsen i DNB Arena, men de fikk ikke lede så lenge. Stavanger-toget var nemlig ikke så mye forsinket denne gangen. De banket på etter hvert. Hjemmelaget kom tungt, trøkket til skikkelig i duellene, og skapte mange farligheter foran keeper Oskar Östlund. Storhamar-gutta slet med å henge med, og ble straffet knallhardt for feil.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.