Hovedtrener Sjur Robert Nilsen vil ha mindre spill rundt motstandernes mål. Han vil ha pucken på mål og spillere som dekker og forstyrrer keeperen.

– Det blir noen blåmerker og det gjør litt vondt foran der, men vi må bli mye tøffere. Akkurat nå scorer vi for få mål, dessverre, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Flere må gjøre drittjobben.

Assistenttrener Pål Johnsen er enig.

– Vi må være der det skjer, der det avgjøres. Vi må inn foran mål oftere. Det er litt dårlig flyt og litt for dårlig timing akkurat nå, dessverre. I tillegg synes jeg vi går for lite på skøyter, sier Johnsen.

Vil ha bedre fokus

Begge trenerne forteller at nivået på treningene ikke har vært der de ønsker det skal være etter oppholdet.

– Det er på treningene vi blir bedre, og det er der vi skal utvikle oss. Der må vi stramme opp litt. Det er på trening det starter, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Jeg har savnet litt fokus. Det må vi gjøre noe med, og det er alle sitt ansvar. Det du gjør på trening tar du med deg inn i kamp, sier Nilsen.

Assistenttrener Pål Johnsen er enig.

– Jeg synes det har vært litt for dårlige treninger. Der har alle et ansvar, og det er vi trenere som har hovedansvaret. Jeg har savnet litt fokus, sier Pål Johnsen.

Dårlig midtperiode

Det ble en litt rotete 1. periode. Storhamar slet med å komme samlet gjennom midtssonen, det ble for tilfeldig. Alexander Reichenberg og Joakim Jensen hadde store muligheter. Reichenberg ble hektet opp da han skulle skyte, men dommerne mente noe annet.

Da bortelaget tok ledelsen luktet det offside i målgården lang veg, men målet ble godkjent.

I midtperioden hanglet hjemmelaget. Det var dårlig rytme, slurvete pasninger og for dårlige avslutninger. Lyspunktet i perioden var målet til Martin Gran. Han var iskald alene med Bengtsberg: 1-2.

Alexander Reichenberg ordnet 2-2.

I sudden death vasket hjemmelaget fram tre kjempestore sjanser uten å lykkes. Effektiviteten var for dårlig igjen.

Lillehammer vant etter straffeslagkonkurranse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.