Selv om det ble et knepent tap, depper ikke Larrivée altfor mye.

Og det med god grunn. Til tross for tapet, spilte Storhamar en solid kamp, og kunne fort ha tatt med seg seieren fra treningskampen foran over 2000 tilskuere i Bremerhaven.

- Det er et surt tap. Vi gjør et par feil, men vi kriger og kjemper bra. Vi kunne spilt bedre, men vi kriger hele tiden. Vi takler, jobber hardt og jobber som et lag. Vi har fått inn i laget det vi har manglet de siste 3-4 årene. Det er mye positivt, og vi har mye å gå på, forteller bursdagsbarnet etter kampen.

Fokuserer på det positive

35-åringen synes det er mye positivt å ta med seg fra kampen, men han plages litt over at de ikke klarte å score flere mål.

- Vi produserer mye sjanser. Vi starter veldig bra, men vi manglet kanskje litt tempo. Vi kunne ha vunnet kampen. Vi må fokusere på de positive greiene fra kampen, sier Larrivée.

Han får støtte av Fredrik Söderström, som var skuffet etter tapet.

Han synes likevel Storhamar gjennomførte en god kamp, mot et meget solid tysk lag.

- Dette var en fantastisk treningskamp for oss, alt fra inngangen til kampen og gjennomføringen, sier han.

Han føler spillerne viste progresjon fra treningskampen mot SønderjyskE onsdag, hvor svensken savnet mer tempo i spillet med puck, og bedre defensivt spill fra egne spillere.

- Møter et godt lag

- Det var en god kamp. Vi taper ikke fordi vi er dårlige, men vi møter et lag som er gode og utnytter sjansene sine. Det må jeg være ekstremt nøye med å påpeke. Kan vi beholde den moralen vi har nå, det er kullsvarte øyne hos spillerne, vi står opp for hverandre, så kommer det til å bli plagsomt å møte oss, smiler svensken.

Han føler det er litt frustrerende at de ikke klarte å få et resultat ut av kampen, spesielt med tanke på alle sjansene de skapte. 

-Jeg og Jeff satt sure i garderoben vår etter kampen, og jeg synes det var befriende å komme inn til spillerne og se at de også er det. Selv om det er treningskamp, så finnes det en «attityd» som vi må ta med oss. 

Skal sutre litt på rommet

Fredagens tap var hans første som Storhamar-trener. 

- Jeg kommer til å sutre på hotellrommet, og så skal jeg sove godt, og så tar vi Fredrikshavn i morgen, sier han med et smil i munnviken.

Han var også skuffet over hjelpen de fikk fra dommerne under fredagens kamp.

Jeg kommer aldri til å klage på en norsk dommer etter de to kampene vi har spilt så langt på denne turen. Jeg synes vi blir satt i urettferdige situasjoner etter dommeravgjørelser, og de blir vi ganske hardt straffet på. 

Larrivée forteller at også han kommer til å deppe litt utover kvelden, før det handler om å nullstille foran lørdagens oppgjør mot Fredrikshavn.

Og bursdagsfeiringen venter han med til etter lørdagens kamp.

Jeg er ikke så fornøyd med kampen i dag, men jeg skal kanskje ta meg et par øl i morgen kveld. Det er tidlig kamp lørdag, kroppen er sliten, så det blir kanskje et par øl etter kampen, og et lite kakestykke, smiler han.

Lørdag møter Storhamar som nevnt Fredrikshavn til ny treningskamp i Bremerhaven. Kampstart er klokken 16, og du kan selvsagt følge kampen direkte på H-A.no.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00