Etter å ha spilt ving i lang tid, har Mikael Zettergren nå blitt satt som center. 

Det ser ut til å fungere greit. Mot Sparta søndag, bidro han med ett mål og to målgivende pasninger.

- Jeg føler meg bra, og har hatt en omstilling fra ving til center, og jeg føler at det begynner å komme seg. Det tar litt tid å endre spillestil, men det kjennes veldig bra, gliser Zettergren etter 8-2-seieren.

- Stor seier

På spørsmål om han trives bedre som center, svarer han:

Jeg er kanskje mer offensiv når jeg er ving, men det er gøy å være center.

Søndagens seier forteller Zettergren betyr mye for spillerne.

Og nettopp det at Storhamar hadde tapt de to foregående møtene med sarpingene, var ekstra motivasjon, forteller han.

- I dag var det superviktig med seier. Vi ville ha den seieren her og få ti poengs luke til Sparta, som er et lag vi ikke hadde slått denne sesongen, så det var en stor seier for oss.

I tredjerekka, sammen med Martin Rønnild og Steffen Thoresen, har det virkelig løsnet for Zettergren. 

Roser bredden i laget

Han mener det at Storhamar har flere rekker som produserer mål er en soleklar styrke.

- Vår styrke er bredden, og det er derfor tredjeperiodene har vært som de har denne sesongen, vi har kjørt over de fleste lagene i tredje periode og bare rullet på, smiler han.

Zettergren forteller at moralen i garderoben er meget god om dagen, og at spillerne hele tiden har troen på seier, uansett stillingen i kampene.

-Akkurat nå kjennes det voldsomt bra. Vi har tapt én tredjeperiode hele sesongen, så vi kjenner i garderoben i siste pausen at vi er rolige og bare kjører på. Vi tenker ikke så mye på det, men bare går ut og kjører på som vi kan best. 

Zettergren får også ros av Fredrik Söderström, som er stor fan av sin landsmann.

- Det er en god spiller med pucken, god på skøyter. Når han får mye rom, som i dag, så har han er heftig overblikk som vi profiterer på.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.