Han forteller at Reichenberg er veldig viktig for de gule og blå.

- Reichenberg er veldig viktig for oss. Jeg synes han har gjort en god sesong, og han har utviklet seg, ikke minst uten puck. Men han er jo også en god puckspiller, og kan skape ting og lage ubalanse, som vi ser i dag.

- Beste defensive kampen 

Om kampen sier treneren følgende.

- Vi viser vilje, for det er en forsvarsmatch, og vi klarer å hindre Lillehammer i å bli farlige. Vi har få pucktap og er konsentrerte, og derfor klarer vi å kontrollere inn til en 3-0 seier. Det er kanskje den beste defensive kampen vi har spilt i år. Vi tekker skudd og ofrer oss når vi ikke er i balanse, og det er deilig å se. 

Han sier det defensive har vært fokus i CC amfi. 

- Det defensive har vi jobbet med fra dag en, men vi har jobbet spesielt med at løperne skal bli bedre i det defensive, og det synes jeg vises utpå her. 

Reichenberg ble helten

Det var en jevn og nervøs start på kampen, der ingen klarte å ta tak i kampen. Da dukket den tidligere Lillehammer-spilleren Alexander Reichenberg opp med to mål. Det første kom etter 4.52 i den første perioden, før han doblet etter 16.47. God periode for hjemmelaget, der de ledet 2-0 til første pause.

Men Reichenberg var ikke ferdig der. Etter 25:39 var han igjen på plass, kjempet seg inn foran mål, og dunket pucken i krysset. 3-0 til hjemmelaget. Storhamar dominerte perioden, og Lillehammer så rådville ut. Skuddstatistikken for perioden var 13-9. 

Den tredje perioden ble en transportetappe frem til seier for Storhamar. Lillehammer maktet ikke å skape mye, og da ebbet det ut med en tremålsseier til hjemmelaget. 3-0 i CC amfi.

Storhamar tok sin sjette strake seier. Neste kamp er på torsdag, mot Lørenskog borte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.