– Fra jeg var liten har jeg vært vant til å slå Storhamar. Vi tapte ikke mange kamper mot dem på juniornivå. Så i mine øyne har Lillehammer bestandig vært storebror, forteller Wehn smilende.

Han gleder seg stort til søndagens mjøsderby, en kamp som betyr litt ekstra for Lillehammer.

– Det er litt ekstra artig. Spesielt synes jeg det er veldig artig på Hamar. Det er mye folk der, bra trykk fra tribunen. Men med så mye folk kunne det vært enda mer, men det er en veldig stor hall. Hvis man skal være misunnelig på noe på Hamar, så er det engasjementet og trykket rundt laget. Det er ingen i nærheten av i Norge, forteller Wehn.

– Det er ekstra artig, spesielt for de fra Lillehammer å slå Storhamar borte. Du får det ikke så mye bedre i seriesammenheng, fortsetter han.

Wehn tror de kommer til å få det vesentlig tøffere enn i 4-1-seieren sist de besøkte Hamar.

– De har tatt seg sammen ordentlig i det siste. De er vel litt «back in business». Det blir en helt annen inngang til denne kampen enn forrige gang. Da kom vi fra en flyperiode, mens dem kom fra det motsatte, sier han.

Selv om Lillehammer ligger ni poeng foran Storhamar, vil han ikke si at gjestene er favoritter.

– Jeg vil legge presset på Storhamar. De gikk ut litt høyere enn oss, og de har gjort det bra i det siste og bør vel fortsette å plukke poeng. Det er en åpen match.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.