I går brøt Storhamar den svake trenden på seks strake tap da de slo voldsomt tilbake med en sterk 5-1-seier mot Stavanger Oilers i DNB Arena.

OilersTV hadde en reporter som gikk rundt og intervjuet folk under kampen, og det var god lenge god stemning i hallen.

Det var Stavanger Aftenblad som omtalte saken først (krever innlogging). 

Intervjuet Storhamar-fan

Men da Storhamar hadde festet grep om kampen, og publikumet begynte å pipe og skrike på dommerne, valgte reporteren å intervjue en Storhamar-supporter.

Hun startet med å si: "Dette er vel den mest upopulære mannen her i dag", før hun oppfordret publikum til å pipe på ham, og hun selv tok fra ham mikrofonen for å pipe på ham.

- Det var ikke noe trivelig

HA-sporten har snakket med Storhamar-supporteren som ble utsatt for det skandaløse stuntet.

- Det var ikke noe trivelig. Hun spurte hva jeg het, og så sa hun at hun ville at vi skulle få opp stemningen. Jeg sa at jeg var med på det, men så ble jeg lurt trill rundt, sier Kenneth Hoel

- Hva tenker du om alle reaksjonene som har vært rundt denne saken?

- Jeg synes Stavanger burde holdt seg for gode for å gjøre dette. Det er ikke så ofte de har bortesupportere der. Men klubben har beklaget seg, ser jeg, og det er jeg glad for, sier Kenneth Hoel.

Sportsredaktør i Rogalands Avis, Espen Iversen, er ikke nådig med Oilers-reporteren: Les hele kommentaren her!

Stavanger Oilers la seg flate da HA ringte Kjetil Garvik som er informasjons- og samfunnskontakt.

- Vi beklager det som skjedde. Det var ikke vår intensjon å lage utrivelige situasjoner, sier Garvik.

Les også
SPORT HATV: Fansen har betydd mye for Eirik Skadsdammen gjennom den tøffe perioden. 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.