Da Storhamar tapte 2-1 for Manglerud, uttalte Sjur Robert Nilsen at det var et steg i riktig retning.

Det fikk mange supportere til å koke, og Sarpsborg-mannen fikk massiv kritikk.

I kveld tapte Storhamar sin fjerde strake kamp, og Hampus Gustafsson svarte følgende på spørsmål om laget har tillit til treneren:

- Han har full tillit. Det er ikke hans feil. Han har sagt hva vi skal gjøre, men vi går ikke ut og gjør det. Det er vårt ansvar, sier han.

I morgen legger vi ut et lengre intervju med Sjur Robert Nilsen og Torbjørn Orskaug, der de snakker om hvordan de opplever situasjonen klubben han havnet i. De får også spørsmål fra flere frustrerte supportere - som de svarer åpenhjertig på. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.