Storhamar gjorde en godkjent hjemmekamp rent spillemessig. 

Hvis du tar bort alle tre baklengsmålene, da. Alle tre var like billige, og tre gavepakker til Lørenskog, drøyt 10 måneder før jul.

-  Jeg synes vi gjør en god hockeykamp hvis du ser helheten. Men vi slurver på de tre målene vi slipper inn. To unøyaktige pasninger, og en vi mister fokus på. Jeg synes det er synd. Vi hadde fortjent poeng, sier Erik de la Rose etter kampen.

Erik de la Rose satt lenge igjen i garderoben etter kampen før han skiftet fra hockeyutstyret.

- Det er sånn det er

Svensken spilte en god kamp bakerst for Storhamar, men klarte ikke forhindre at Lørenskog stakk av med alle tre poengene.

- Det ser ut som dere rett og slett gir dem alle målene?

Ja, det ser sånn ut, og det er jo sånn det er, svarer svensken ærlig.

På spørsmål om hva det kan skyldes at de gir bort de enkle målene, svarer han:

-  Det er vanskelig å si. Det kan vel være litt med fokuset, som er viktig i kampene. Vi har ikke spilt på en stund, vi må kanskje spillere litt enklere enn vi gjorde i de situasjonene hvor de scorer mål. Vi skaper også nok sjanser til å gjøre flere mål, vi har bra etablert angrepsspill. Vi holder dem bra offensivt. De er gode på spillevendinger, har bra fart, så det gjelder å minimere pucktapene, for der straffer de oss, forklarer han.

Storhamar-spillerne hadde høyere tempo offensivt, selv om det fremdeles var en del slurv og tidvis lite flyt, så mener de la Rose at dette var et skritt i riktig retning.

Tett kampprogram

- Hvor surt var det tapet her?

Det er naturligvis jævlig surt. Det er ikke mange kamper igjen, og det er tett på tabellen, så vi skulle gjerne tatt flere poeng, spesielt på hjemmebane. Dette er surt, svarer de la Rose.

Allerede torsdag kommer Stjernen på besøk, før det er ny kamp førstkommende søndag og tirsdag.

Det tette kampprogrammet liker de la Rose.

- Det er godt at det kommer kamper tett nå. Da kommer vi inn i tempoet, og det blir samme sak i sluttspillet, avslutter svensken. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00