Konnerud–HIL 9–4

Før onsdagens kamp lå Konnerud nederst på tabellen, med HIL på plassen over.

Med 9-4-seier tok Konnerud sin første seier for året og passerte Hamar-laget på tabellen på grunn av innbyrdes oppgjør.

– Dette holder dessverre ikke, sier Emilsen.

Til pause ledet hjemmelaget bare 2-1, men etter hvilen raknet det for Emilsens gutter.

– Vi innleder andreomgang med å gi vekk et mål, før de setter tre til i løpet av de første ti minuttene i andreomgang. Vi kan rette på mye, men når folk ikke har hodet på rett plass på blir det vanskelig, sier en oppgitt spillende trener.

Laget har nå tapt fem strake kamper.

– Nå går det tungt om dagen, sier Emilsen.

Andre Thune Ellefsen, Sigurd Jensen Gjendal, Pekka Niska og Håkon Haug scoret trøstemålene for HIL.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.