Etter ti episoder av Corner-serien «Hvem kan skyte hardere enn Pål?» ligger JessKam-gampen Jonas Volmer Ryberg Andersen øverst på topp 15-lista. Beinharde 113 km/t og spill på lavere nivå enn Vangs Marcus Grinnhaug har sendt ham dit.

I episode nummer 11 får Hamar Idrettslag prøve seg.

Før konkurransen skal begynne på Børstad, utroper en rekke HIL-gutter Elias Laakso til forhåndsfavoritt. Da det samtidig kommer fram at Laakso trives godt i lakksko og ved siden av fotballen jobber som modell, får storskytteren noe å forklare.

- Jeg jobber på Moods of Norway, og der var vi nødt til å vise fram noen nye klær. Jeg hadde ikke noe annet valg. Det var påtvunget, hevder Laakso, før han banker «Hvem kan skyte hardere enn Pål?»-ballen inn i et gapende ellevermål.

Finn ut om HILs supermodell også er en superskytter i videoen øverst på siden!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.