• PÅ GLATTISEN: Lars Monclair Kristensen ramler på isen under curlingen av HAs talenter.Foto: HATV

Om han reiser seg i dobbelt forstand kan du se i dagens øvelse for gutta som er lagt ut på h-a.no

Curling var en av de øvelsene Lars Monclair Kristensen mente han selv hadde en god sjanse til å hevde seg, siden han hadde prøvd litt før.

Lette etter marginene

Under oppvarmingen var det også han og Mattis Nerheim som viste mest lovende takter.

Det startet likevel med et real fall som du kan se i denne episoden.

Monclair Kristensen utmerket seg for øvrig i de to første øvelsen på den måten at han jaktet på marginene. I svømmeøvelsen, som startet med vannsklia, hadde han på vann på kroppen for gli raskere i sklida. I roskyting hoppet han rett ut av skoene i stedet for å lirke skoene ut av festet og han plaffet skuddene rett ut for å spare tid der da han så de andre bommet mer i konkurransen enn hva de gjorde på oppvarmingen.

– Det handlet om å spare tid der det var mulig å spare tid, sier bandyspilleren til HA-sporten.

I curling var det ingen slike muligheter.

– Det var vanskelig å finne noen smarte løsninger der. Du måtte bare sette steinene, sier han.

Uansett utfall av curlingen og HAs talenter totalt, var dette gode dager for Lars Monclair Kristensen.

– Gode øvelser

– Det var et veldig bra opplegg med fine øvelser. Og jeg likte å konkurrere mot utøvere fra andre grener. Malin Vik Gregor og Ole Ingar Sel kjente jeg godt fra klassen min på Stange, mens Ingvild Tangen går i klassen over meg, forklarer han.

At det var øvelser som passet ham mindre bra enn andre, var han forberedt på.

– Styrke er ikke min styrke, for å si det sånn.

Så må du heller ikke være verdens sterkeste for å bli en god bandyspiller.

Og i bandy har han fortsatt ambisjoner om å gjøre en god karriere. HIL-spilleren har klare mål før neste sesong i eliteserien.

– Målet er å spille junior-VM neste år. Jeg skal satse alt, så får vi se hvordan det går, smiler han.

Som hos jentene, ble mye frustrasjon tatt ut på isen i Vikingskipet, så få med deg HATVs curlingepisode på h-a.no

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.