RIGA: Kampene i Riga er noe 27-åringen alltid ser fram til i KHL. Her er det ekte hockeyfans som skaper stemning. Så også i går, med drøyt 9.600 på plass.
Allerede på oppvarmingen merket Patrick at det var noe spesielt på gang.
- Da jeg kom inn på isen, og det var helt stille i hallen, begynte en hel haug å heie på meg. I tillegg til de fra Hamar var det folk både fra Østfold og Oslo. Bak boksen vår var det en stor banner med 41 Patrick Thoresen under nasjonalsangen. Det er kult. Og da jeg ble lest opp i lineup'en kunne jeg høre publikum, det er ikke ofte på bortebane, ler Thoresen.
Når sluttspillet i KHL starter 23. februar håper han å bli sett av flere andre også. Da kommer det gjerne flere scouter fra NHL-lagene.
Drømmen om en retur til Nord-Amerika NHL lever fortsatt for Patrick, men han slår fast at mye skal stemme.
- Jeg har ikke snakket med agentene mine på en stund nå. Det er på tide å ta en telefon for å høre hvordan det ligger an. Lysten til å dra over er like sterk som før, men det skal være til et lag som virkelig vil satse på meg. Det må føles riktig, sier Hamar-gutten.
Han kjemper med hundrevis av unge gutter som hvert eneste år kommer opp for å prøve seg i NHL-lagene.
I tillegg til KHL-sluttspillet blir VM et viktig vindu.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.