FREDRIKSTAD - HAMKAM 3-0

Etter 0-0 mot Bodø/Glimt reiste HamKam til Fredrikstad for å bevise at evnen til å slå antatte opprykksutfordrere finnes i laget. Etter en tidlig Øvernes-brøler maktet aldri Kamma å legge press på hjemmelaget i Østfold. Fredrikstad vant sviende fortjent 3-0.

Enorm keepertabbe

Etter sju minutter i Østfold løftet pasningselegant Julius Adaramola ballen inn i HamKam-feltet fra midtbana. Kamma-målvakt Lars Øvernes feilberegnet situasjonen totalt, og Adaramolas langball, som neppe var ment som et skudd, ga FFK ledelsen.

HamKam kom til et par brukbare muligheter utover i første omgang, men Viktor Adebahr nådde ikke fram på Anders Nedrebøs knallharde innlegg. Kristoffer Hagen skjøt med søkkvått krutt fra 16 meter, før han måtte forlate gresset med en hodeskade like før pause.

Kontret i senk

Fredrikstad tok styringen etter sidebyttet, og etter én time fotball i Fredrikstad kom scoring nummer to.

Øvernes ga retur på et Anier-skudd, og Robert Stene satte enkelt inn 2-0.

HamKam flyttet fram mange folk på tampen av kampen, og enorme kontringsrom åpnet seg for FFK. Vertene takket, bukket og satte inn 3-0 ved Nicolay Solberg.

Torsdag reiser HamKam til Konsvinger. Der kan de reise kjerringa på herligste vis, ved å slå erkerivalen og cruise videre i cupen.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Vegar Bjerke, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Kristoffer Hagen (Emil Sildnes 42. minutt), Aziz Idris (Fredrik Sjølstad fra 72.), Viktor Adebahr (Tore Andreas Gundersen fra 57.) - Anders Nedrebø, Erik Tønne, Emil Dahle.

Vi fulgte kampen live:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.