Laget har siden lørdag vært på treningsleir i treskolandet, hvor de vant matchen i Emmen en time fra Amsterdam mandag kveld.

- Best hele kampen

Trener Erik Wettermark oppsummerer kampen slik på klubbens hjemmesider:

- Vi var best i hele kampen, selv om det sto 1-1 ved pause. Vi skulle vel hatt to straffer i første omgang og dommeren hadde en lite heldig dag, for å si det mildt. Uansett, så ble det en artig kamp totalt sett - med mye godt og variert angrepsspill. Vi leverte en sterk og god kollektiv defensiv jobb, og viste stor spilleglede.

Mange målscorere

Unge Jonatan Helmersen nettet to ganger for Dala, og fikk selskap av Gaute Granmo, Jonas Kojedal Bye, Jakob Ekre og Fredrik Haave Andersen i målprotokollen.

Dala benyttet seg ifølge Wettermark av 20 spillere, og laget gjorde åtte bytter ved pause.

Kjemper for NM-plass

Tirsdag har Wettermark og Co. et par treningsøkter foran seg, før de setter kursen hjemover for å møte Flisa i returkamp i andre kvalifiseringsrunde til NM 2. påskedag.

Det første oppgjøret vant Dala 1-0 hjemme dagen før avreise til Nederland.

- Vi leder, men det blir en tøff kamp å kvalifisere seg for første runde i NM. Oppladningen i Nederland bærer dog bud om at formen er intakt, skriver Wettermark videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.