Mandag var landslagsveteranen på plass da Norges Håndballforbund markerte starten på årets eliteseriesesong i Oslo. Med på seansen var naturlig nok også snaut to måneder gamle Oscar. Han tok livet med knusende ro mens mamma var ettertraktet intervjuobjekt blant de frammøtte journalistene.

Familietilveksten har for lengst vært med på sine første håndballtreninger, og i tiden som kommer venter besøk i mange av landets håndballhaller. Når mamma Heidi skal spille bortekamper med Storhamar, må minstemann være med.

Den Sandefjord-bosatte veteranens nye tilværelse som tobarnsmor krever tilpasninger i hverdagen. Pendling til Hamar blir det mye av, men ikke daglig.

– Nei, jeg skal ikke trene alle øktene med laget, men kommer nok uansett til å trene mer enn de fleste av dem likevel. Akkurat det skal ikke trenerne behøve å være redd for,

Sparring har hun også sikret seg i hjembyen.

– Jeg skal trene med Gunnar Pettersens herrelag i Sandefjord, så det blir bra. Det blir nok et par økter i uka, men først når jeg er tilbake i form. Det blir når jeg er fysisk klar for det, sier Løke. (NTB)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00