Freiburg-spilleren har meldt forfall. Vegar har slitt med en skade i noen uker. Han var ikke sikker på om han kunne spille serieåpningen for Freiburg mot Bayer Leverkusen førstkommende lørdag. Nå taler mye for at han må stå over den kampen, og da blir det heller ikke landskamp for Norge mot Sverige onsdag i neste uke.
Vegard Eggen Hedenstad må kjempe hardt for å rekke storkampen mot Bayern München i slutten av august.
Freiburgs hjemmekamp mot Bayern – sesongens høydepunkt i byen – tirsdag 27. august er utsolgt. Hedenstads problemer kommer ugunstig i en periode der treneren trimmer laget før alvoret starter.
– Jeg er redd for at Bayern blir ganske overlegne igjen. Dortmund og muligens Schalke kan gi dem kamp. Bak dem blir det tett som hagl, sier Hedenstad til NTB.
Han gir følgende topp 5-tips:
1) Bayern, 2) Dortmund, 3) Schalke, 4) Leverkusen, 5) Mainz.
– Og Freiburg?
– Mellom 7 og 12. Var det litt vagt? Vel, vi har ikke noe krav om at vi må blande oss inn helt der oppe, sier Hedenstad. (©NTB)
Drillo har i stedet hentet inn Odense-backen Espen Ruud.
Ruud har 30 A-landskamper. Norge møter Sverige på Friends Arena 14. august. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.