Glassverket - Storhamar 22-41

Derfor gikk det som det gikk:

Storhamar var langt bedre enn vertene, men roet ned og spilte energisparende etter hvert. terning 4

Tilskuere

154

Dommere

Tor Brede Launes, Vidar Larsen.

Ytvisninger

Glassverket: 0 x 2 min

Storhamar: 2 x 2 min

Storhamars lag:

Inga Presker, Alma Hasanic Grizovic (målvakter), Kamilla Sundmoen 4, Gabriella Juhasz 2, Malene Aambakk, Heidi Løke 7, Elise Skinnehaugen 4, Ellen Marie Folkvord 3, Andrea Næss 6, Tonje Enkerud 4, Mia Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 5, Martine Hovden 1, Aleksandra Zimny 5. 

Toppscorer Glassverket

Thale Rushfeldt Deila.

HA-Børsen

*** Ingen

** Aleksandra Zimny, Heidi Løke. 

* Andrea Næss, Betina Riegelhuth, Elise Skinnehaugen.

Pluss

Scoret mange flotte mål, der de varierer mellom kant, linje og bak. De siste 20 minuttene av førsteomgangen var ekstremt gode.  

Minus

Slipper inn for mange mål. Forsvarslimet sprakk etter hvilen.

Neste kamp: Møter Byåsen hjemme 31.01. 01. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.