Storhamar - Gjerpen 17-16

Storhamar hadde store problemer med å slå et svakt Gjerpen-lag lørdag formiddag.

Gjerpen, som berget plassen i eliteserien sist sesong, gikk respektløst til verks og skapte trøbbel for et Storhamar-lag, som var langt under nivået de hadde mot Vipers fredag kveld.

- Rent prestasjonsmessig var dette et skritt tilbake. Men det er ikke uvanlig. Vi jobber med ting for å utvikle enkeltspillere og som lag, sier Senstad etter ettmålsseieren.

Han tror spillerne gikk i den klassiske fella og undervurderte motstanderen.

Det kan det være, ubevisst er det jo det. VI hadde pratet om det på forhånd, forteller Senstad.

Han håper lørdagens prestasjon nå legger et lite lokk på praten om hvor gode Storhamar kommer til å bli den kommende sesongen.

- Det blir for mye én og én. Rytmen blir borte, usikkerheten kommer inn, og så lar vi de bestemme. Dette ble en typisk match mot et lag som jeg i utgangspunktet mener vi skal være bedre enn. Det er det som kommer til å skille de beste lagene, i forhold til oss og noen til. Vi mangler litt før vi er der. Utfordringen er å holde det på et stabilt nivå, sier Senstad, med et lite smil rundt munnen.

Svak åpning

Storhamar åpnet kampen svakt, og slet med uttellingen offensivt.

Gjerpen festet grep om kampen, og ledet 4-0 etter seks minutter, før Storhamar scoret sitt første mål etter åtte minutter.

Men så våknet de gule og blå jentene. Storhamar kom tilbake i kampen med fire raske scoringer, og etter 16 minutter var stillingen 4-4. 

Men Arne Senstads jenter slet med å tilrive seg ledelsen i kampen.

De ledet etter hvert med ett mål, men Gjerpen slo tilbake og sørget for 6-6 ved pause, etter en omgang hvor avslutningene til Storhamar var altfor svake. 

Snudde kampen

Storhamar åpnet andre omgang sterkt, og tok ledelsen med en gang, etter scoringer av Folkvord og Aambakk.

Gjerpen nektet å gi seg, og ga Storhamar kamp utover i andre omgang. etter 33 minutter var stillingen 9-9.

Anført av en god Suvdal tok Storhamar kommandoen i kampen utover i andre omgang, og med åtte minutter igjen hadde de en ledelse på tre mål. 

Gjerpen kriget for å holde håpet om poeng i live, og kunne fort ha klart uavgjort, men kastet vekk muligheten i sluttminuttet.

Dermed vant Storhamar 17-16. 

Storhamars lag:

Alma Hasinic Gizovic, Inga Presker - Hilde Egset, Andrea Næss, Betina Riegelhuth, Anne Kjersti Suvdal, Malene Aambakk, tonje Enkerud, Ellen Marie Folkvord, Moa Fredriksson, Elise Skinnehaugen, Aleksandra Zimny, Miriam Sæther

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.