Byåsen – Storhamar 31 – 32

Storhamar vant knepent i Trondheim, og det skjedde akkurat slik som Arne Senstad ønsket.

– Vi avgjør faktisk kampen på en av variantene til Elverum, sier Arne Senstad med et smil.

– Arne viste oss flere videoer, og det ga oss inspirasjon til flere offensive trekk. Flere av variantene vi brukte dag, så vi på video, sier Tonje Enkerud.

Må se mer håndball

Da Arne Senstad skulle gå gjennom Byåsen før avreise til Trondheim, brukte han mye tid på å vise fram hvittrøyene som holder til tre mil fra Hamar.

– Elverum har en del spennende bakspillere, som jeg har blitt utrolig imponert over i det siste. De gjør mange gode ting i angrep, som jeg ikke tror er umulig for oss å lære oss, sier Senstad, som mener mange av spillerne hans ikke ser nok håndball.

– Gutta er flinke til å se på hverandre, men jeg sitter med en følelse av at bakspillerne våre ikke gjør det. Tonje Enkerud har fått beskjed om å se mer, og det forventer jeg at hun gjør.

Enkerud forteller at hun tar oppfordringen om bli mer håndballskolert.

– Jeg prøver å gjøre noe med det. Jeg ser oss, motstanderne våre, og så har jeg begynt å se på enda høyere nivå, sier Enkerud.

Senstad mener det er mulig å gjør mye av det samme som Elverum.

– De har like spillere som oss. Da jeg skulle se på Byåsen, ble jeg sittende og se på kampen til Elverum mot Bucuresti. Så da vi skulle gå gjennom Byåsen, valgte jeg å vise spillerne den kampen i stedet.

Basert på selvtillit

Enkerud forteller at mye av spillet hennes er basert på selvtillit.

– I dag turte jeg fra første skudd. Når det går bra i starten, klarer jeg å fortsette å gjøre det jeg skal, sier hun.

– Hvorfor gjør du ikke alltid det, stoler på deg selv?

– Nei, jeg vet ikke. Jeg føler ikke alltid at jeg ser mulighetene selv, og da spiller jeg pasninger i stedet. Det er bare sånn det blir, sier Enkerud.

Hun smilte og var strålende fornøyd med seieren.

– Vi spilte fantastisk offensiv håndball.

P.S! Kristiansand Vipers tapte 25–26 mot Tertnes i Bergen og ga dermed fra seg viktig terreng i kampen om seriegullet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.