Selv om Storhamar tapte med seks mål, var det kamp lenge i Aquarma.

Heidi Løke ble sendt ut med rødt kort etter 37 minutter. Dommerne mente hun var oppe i ansiktet til Linn Jørum Sulland med hånda, og derfor ble hun sendt av banen. 

Hovedpersonen hadde følgende å si om situasjonen:

- De mente jeg traff henne i ansiktet, men det gjorde jeg ikke. Det er toppkamp, det skal være litt tøft, sier hun til HA-sporten.

- Hva synes du om dommernes innsats?

- Det har jeg ikke lyst til å kommentere, sier Løke på vei ut av hallen.

Hun var skuffet over at laget tapte.

- Vi slipper til for mye bakover. De får det litt enkelt, sier hun.

Trener Arne Senstad er helt enig.

- Til tross for at det var jevnt lenge, følte jeg liksom ikke at vi var helt med. De fikk det enkelt, og vi gjorde masse kardinalfeil, sier han. 

god start

Storhamar hang bra med i toppkampen mot Vipers fra start. 

Vertene ledet 3-1 etter kort tid, men tre rappe Storhamar-scoringer gjorde at ledelsen ble snudd. Kamilla Sundmoen var tidlig gjestenes toppscorer - med tre mål.

Vipers satte inn et høyere gir, og Storhamar hadde trøbbel med å henge med midtveis i omgangen. Hjemmelaget ledet med fire mål på det meste, men gjestene hang på og gjorde det vanskelig for rosatrøyene.

Da Storhamar-målvaktene begynte å plukke noen skudd, kom laget bedre med i matchen. Da det gjensto fem sekunder av omgangen, på stillingen 18-17, skjøt Malene Aambakk et svakt skudd. Katrine Lunde plukket ned ballen, og sendte den i det tomme buret på motsatt side. Dermed var stillingen 19-17. 

Hamar-laget fortsatte å være tøffe å bryne seg på. Og etter 37 minutter gikk det for langt for en av de gulkledde: Heidi Løke hadde hendene høyt oppe i ansiktet på Linn Jørum Sullund, og hun ble sendt på tribunen med rødt kort.

Da klokka viste 52 minutter, var stillingen 31-28 til vertene. 

Til slutt ble Storhamar for små. Og Vipers dro ifra.

Storhamars lag: Inga Presker, Tone Wølner (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Tonje Enkerud, Mia Svele, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth, Martine Hovden, Aleksandra Zimny. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.