Storhamar, som rykket opp fra 1. divisjon våren 2016, ble for små for et hardtsatsende Vipers-lag onsdag kveld.

Les mer: Slik var kampen mot Vipers

Men allerede neste år ønsker Arne Senstad revansje mot Kristiansand-laget.

- Da jeg ble intervjuet før kampen, fortalte jeg at de fikk juble i år, for til neste år skal vi ta dem, sier Senstad til HA-sporten.

Topplag

- Vi er egentlig ikke i nærheten i førsteomgangen, men likevel er det kamp til pause. Vi starter andre med å gjøre flere feil, og da får Vipers en stor luke på oss. Derfra og ut er det egentlig slutt. Men dette er ikke noe å grave seg ned for, sier Senstad.

Nå ser Storhamar-treneren fram mot neste sesong, og han tror de gule og blå kan få mye å juble for.

- Larvik kommer til å få et fantastisk lag, og det samme med Byåsen. Men jeg sier det: Vi skal være med der oppe og kjempe i toppen.

Han fortsetter:

- Det har vært viktig for meg å få satt en gruppe med vinnere. Hedi (Løke) kommer litt senere inn, Alexandra Zimny kommer så så snart sluttspillet i Polen er over. (Anne Kjersti) Suvdal er litt i gang, og så kommer Alma (Hasanic Grizovic) når hun er ferdig med Larvik, sier treneren til HA-sporten.

Motivert

Han vil ikke si nøyaktig hvilken plass han ser for seg at Storhamar kan havne på, men han viser tydelig at han er gira.

- Målet må være å være med i toppen til neste år. Og det er ikke farlig for meg å si. Vi skal være med medaljekampen, og jeg er faen så motivert for neste sesong, sier Senstad.

Sundmoen gleder seg

Kamilla Sundmoen, som har fått intensiv hjelp av Elverums legeteam før kampen i Kristiansand, gleder seg til å komme i gang.

- Det blir veldig spennende. Vi får inn mange nye spillere - som har mye erfaring, og det blir viktig i gruppen vår. Men vi har også flere spennende spillere som kommer opp nå, sier Sundmoen, som roser Mia Svele (16) og Marthine Svendsberget (16).

- Mia spiller opp backene, og hun står godt i forsvar. Vi håper å kunne utvikle henne i den rollen der. (midtback). Og det samme med Marthine - som drar til i forsvar, og hun blir bare bedre og bedre. De er fryktelig spennende, sier hun.

Da HA-sporten spør henne om Svele er en ny versjon av henne selv, svarer Sundmoen følgende:

- Hun tar rollen supert. Hun er litt lik meg, men hun har kanskje enda litt mer å spille på enn hva jeg har. Hun har bedre skudd enn meg, men så har kanskje jeg litt mer tempo nå.

Også Sundmoen ser fram til neste sesong.

- Nå skal vi ta en liten pause, og så skal vi gønne på med det laget vi har. Vi skal bli litt kjappere, litt tøffere, litt bedre på alt, egentlig. Så skal vi dra til med alt vi har, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.