Lørdag går premieren mot Ungarn. Der møter Løke en rekke gamle lagvenninner fra den suksessrike tiden i Györ. Hun innehar legendestatus i den ungarske byen.

Løke har en gutt på ti år og minstemann som ble født 30. juni. Han er med til VM og har pappa som barnevakt.

Bra kombinasjon

Eldstesønnen kommer til Tyskland mot slutten av mesterskapet.

– Jeg synes det er supert å kombinere livet som toppidrettsutøver og mor. Når jeg er hjemme så har vi mye tid. Vi er mye hjemme og har fantastiske dager mellom treningene, sier Løke til NTB.

– Holder du på med dette til du er 40?

– Nå er jo ikke det så lenge til. Ja, så det tror jeg nok kanskje kan skje, sier Løke og bryter ut i latter.

Og man skal ikke se bort fra at hun er aktiv i 2022. Løke-familien har det med å være ekstrem.

Hun blir 35 år 12. desember.

Var sikker

– Jeg var egentlig aldri i tvil om at jeg skulle rekke å finne formen til VM. Jeg merket at kroppen responderte veldig bra på treningen. Når jeg de siste par månedene fikk trene to ganger om dagen, så var det bra, sier Løke til NTB.

Løkes formutløsning de siste par ukene er godt nytt for landslagssjef Thorir Hergeirsson.

– Mange mener at det er ganske kjapt å være tilbake etter en fødsel i sommer, men jeg føler at jeg har vært tålmodig. Nå merker jeg at kroppen min tåler to økter om dagen og masse trøkker uten problemer.

– VM, er det noe spesielt for deg?

– Nei, det er akkurat som andre kamper. Jeg gleder meg like mye om det er EM, OL eller VM.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.