Klubben har bestemt seg for å etterkomme dette ønsket, og lar henne forlate Storhamar i EM-pausen.  

Klubben melder at det praktiske vil bli ordnet i løpet av noen dager, men det er klart at Simona Szarkova har spilt sin siste kamp for Storhamar. Hun er i disse dager på landslagssamling med Slovakia.

Simona Szarkova har tidligere spilt for Hkm Surany, Hk Slovan Duslo Šaľa (Slovakia) og Dhk Banik Most (Tsjekkia). Hun kom til Hamar før denne sesongen. 

- Dette har mye med spilletid å gjøre. Hun vil spille mer, og vil nok gå til en klubb hvor det er mulig. Det er ingen konflikt her. Det har vært en fin dialog, og vi aksepterte hennes ønske om å bli løst fra kontrakten, sier styreleder i Storhamar Håndball, Øystein Holtet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.