Sundmoen fikk en overtråkk i andre kvartfinale mot Glassverket, og må vente seg litt tid på sidelinjen.

– Det ser dårlig ut med kamp søndag, og det spørs om sesongen er over. Det er ikke brudd, men det er ikke vanlig overtråkk heller. Jeg har vondt på innsiden, men jeg fikk overtråkket på utsiden. Jeg fikk meg et skikkelig støt da ankelen gikk tilbake. Nå avlaster jeg med krykker. Jeg skal til ortoped onsdag for sjekk også.

Hun tror det kommer til å ta litt tid for å komme tilbake.

– Jeg tror det tar litt tid. Legen anslo rundt tre til fire uker. Nå må jeg bare backe opp de andre, og gjøre mitt beste for at de skal prestere.

– Surt med skade nå

Hun synes det er litt surt å gå glipp av de siste avgjørende kampene denne sesongen, og en mulig plass i Europa.

– Ja, selvfølgelig er det surt. Det er jo semifinale, og noen av de morsomste kampene i sesongen. Det hadde vært fantastisk å få spille der. Men samtidig så er det på slutten av sesongen, og det er ikke så mange kamper igjen. Dette er første året jeg har spilt nesten alle kampene. Jeg har holdt meg bra. Jeg skal være klar når forberedelsene til en ny sesong starter, det er jeg ikke bekymra for, forteller daglig leder og nøkkelspiller Sundmoen.

Tonje Enkerud var også utilgjengelig mot Glassverket søndag.

– Jeg trener ikke håndball om dagen, men var på Olympiatoppen tirsdag, og fikk svar på at det er en irritasjon i muskelen som sitter helt i hamstringfestet. Jeg skal gjennomføre forskjellige øvelser, og så må jeg bare være tålmodig.

Hun tror ikke hun spiller søndag.

– Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta, men ut ifra de testene jeg tok tirsdag, er det liten sjanse for at jeg spiller søndag.

Knalltøff kamp

Kamilla Sundmoen tror det blir tøffe kamper mot Vipers.

– Det blir knalltøffe kamper. Vipers er hakket bedre enn Glassverket, så vi må opp mot vårt aller beste. Det er muligheter, men det blir tøft.

Hun er sikker på at Arne Senstad legger alt til rette for at jentene skal prestere.

Vi har ikke lagt taktikken ennå, men Arne er veldig flink taktisk, så han kommer til å legge en god plan. Vi må jobbe godt på trening, og terpe på detaljer, for Vipers har litt andre spilletyper. Men detaljer er morsomt, avslutter Sundmoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.