Kamilla Sundmoen gleder seg stort til onsdagens første kvartfinalekamp mot Glassverket.

31-åringen har store forhåpninger før alvoret starter i Boligpartner Arena.

– Jeg begynner å bli skikkelig klar, og jeg føler også at laget er det samme. Det ligger en viktig premie i potten, sier Sundmoen, før hun legger til.

– Premien er Europa-spill, og kanskje Champions League-spill. Og det er vi klare for å kjempe om – selv om vi vet det blir tøft. Alt må klaffe, sier hun.

gode treninger

31-åringen forteller at laget har forberedt seg godt i løpet av påsken.

– Vi hadde trening til og med onsdag i påsken, før vi tok noen dager fri, der vi kjørte noen dager med egentrening. Vi hadde noen knalltøffe treninger i starten, for å være best mulig forberedt til det som kommer, sier Sundmoen, som forteller om god stemning blant spillerne.

– Gruppa virker veldig samlet, og vi er klare for å ta fram det siste, sier hun.

herjet i serien

Sundmoen endte på 2. plass på scoringslisten denne sesongen, kun slått av Solas Tonje Nøstvold.

Og Hamar-jenta synes sesongen har vært positiv.

– Jeg er fornøyd for min egen del, men jeg skulle gjerne sett at vi slo flere av topplagene. Men samtidig er vi tilbake i den øverste ligaen, og da er det bra å nå målet vårt om 5. plass, forteller Sundmoen.

Roser lagvenninnene

Allerede i februar begynte Storhamar å styrke stallen for neste sesong. Da ble Heidi Løke (Györ) og Anne Kjersti Suvdal (Oppsal) hentet inn for neste sesong, før Alma Hasanic Grizovic (Larvik) og Aleksandra Zimny (Pogon Baltica Szczecin) kom inn i løpet av mars og april.

Sundmoen mener gruppen taklet den prosessen på en god måte.

– Jeg synes spillerne taklet det bra. Noen ganger må du begynne å styrke deg tidlig før en sesong, men jeg synes likevel alle spillerne har respondert bra på de grepene som er blitt gjort, sier hun.

Da Storhamar havnet utenfor topp 4-plassering, gikk de på flere strake tap.

Men så vant laget de to siste kampene, og det var viktig for inngangen til sluttspillet.

– Det var viktig for selvtilliten vår. Vi vet at det blir tøft, men nå er vi klare, sier hun.

Onsdagens kamp starter klokken 18.30 i Boligpartner Arena. Søndag møtes lagene i Drammen, og det er målforskjell som avgjør hvilket lag som går videre. Dersom Storhamar og Glassverket har scoret like mange mål etter to kamper, går det laget som har scoret flest bortemål videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.