Storhamar var rangert som nummer 18 av de 54 lagene som var klare for spill i EHF-cupen. Det gjorde at de slapp å spille første kvalifiseringsrunde. I andre kvalifiseringsrunde, som spilles 14. oktober og 21. oktober, møter de da Byåsen til dobbeltkamp.

Storhamars navn kom først opp fra bollen da det nest siste oppgjøret skulle klargjøres. Da dukket Byåsen opp som motstander.

Tre strake mot Byåsen

- Vi blir godt kjent med Byåsen nå. Det blir tre helger på rad mot dem nå. Vi fikk hjemmekamp først, så kommer de til oss i returkampen. Og så møter vi faktisk dem i seriekampen borte helga etter det igjen, påpeker Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.

Han innrømmer også at han kanskje hadde ønsket seg en litt mer spennende motstander når de først skulle ut i Europa igjen.

- Det er ikke noen drømmetrekning. For det første er det et bra håndballag og så er det litt kjedelig å møte et annet norsk lag. Det positive er vel at reisekostnadene blir litt rimeligere. Men når det dro seg til mot slutten der kunne det like gjerne blitt Zalau fra Romania som vant EHF-cupen sist. Nå får vi heller sørge for at vi kommer ut i Europa med å slå Byåsen, konstaterer Senstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00