Alle de 48 klubbene i eliteserien og 1. divisjon i håndball for herrer og kvinner har fått lisens, opplyser Norges Håndballforbund.

Eliteserielisensnemnda offentliggjorde sin lisensutdeling onsdag. Nytt av året er det at også klubbene i 1. divisjon må gjennom lisensbehandling.

For eliteserien kvinner har regjerende seriemester Larvik, Byåsen, Fredrikstad og Stabæk fått lisens under skjerpet overvåking. For mennene gjelder det samme for Drammen, Bækkelaget og ØIF Arendal.

Av 1.-divisjonslagene er det Sandefjord, Lillestrøm og Haugaland som er under skjerpet overvåking.

Klubber som har fått lisens under overvåking er Våg og Storhamar blant eliteserien for kvinner, mens dette gjelder for Nøtterøy i eliteserien for menn.

Skrim og Follo i 1. divisjon kvinner, samt Follo i 1. divisjon menn, er tildelt lisens under overvåking.

Øvrige klubber er tildelt lisens uten anmerkning, opplyser Norges Håndballforbund.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.