• TRAVTIPPER: Steen Morten Johansen.FOTO: Frank Brandsås

I alle fall personlig, for sammen med et internt tippelag bestående av fem personer, leverte de inn en bong i V75 mens de var i Tyskland. 

Hestene sprang Senstads veg og med sju av sju riktige vinnere kunne de innkassere førstepremien på over én million kroner. 

Det er Trav og Galopp-nytt som forteller om historien.

En av deltakerne på tippelaget er den pensjonerte politimannen Steen Morten Johansen som er en del av støtteapparatet til Storhamar. 

– Vi var tre stykker fra støtteapparatet, samt to journalister som gikk sammen om å levere en flat V75-bong. Jeg har alltid med meg Trav og Galopp-Nytt når vi er på tur, og mens Johannes Høsflot Klæbo sikret seg et godt utgangspunkt innenfor dagens siste etappe i Tour de Ski og Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til ny seier, gjorde vi de siste forberedelsene på V75-kupongen fra et hotellrommet her i Tyskland, forteller Johansen til tgn.no.

Travbladet forteller at det ble klart at de vant da de var på veg med buss til kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.