I den andre semifinalen blir det Larvik mot Stabæk.

Dette sa landslagstrener Thorir Hergeirsson rett etter at trekningen var klar:

- Jeg tror det blir en jevn kamp mellom to gode og formsterke lag, sier landslagstreneren.

Storhamar møter Vipers lørdag også i seriekamp. Storhamar leder serien med 14 poeng. Vipers har 12 poeng på andreplass.

Storhamar hadde bra kontroll mot Sola i kvartfinalen søndag, og vant 34-27, etter at det sto 18-13 til pause. Betina Riegelhuth ble den store spilleren i den kampen med ni mål. Det var en utrolig sterk prestasjon, spesielt med tanke på at hun hadde frimerke i deler av kampen.

Inga Presker viste klasse i Storhamar-målet og hadde flere viktige redninger, spesielt i 2. omgang.

Storhamar-trener Arne Senstad ble ikke overrasket over trekningen.

- Jeg er født pessimist, så dette har jeg vært forberedt på lenge. Hjemmebane er en fordel, og jeg håper på mange tilskuere. Skal vi ha en sjanse mot Vipers må vi spille mer kynisk, og få ned antall feil. Mot Vipers blir vi hardere straffet enn mot andre lag, sier Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.