Storhamar–Rælingen 34–15.

Etter reforhandlingene blir det altså tre sesonger til i Storhamar for Tonje Enkerud.

– Jeg var aldri i tvil om det. Nå satses det skikkelig i klubben, og det har jeg veldig lyst til å være med på. De nye spillerne som kommer inn er rutinerte, og er klare forsterkninger. Dette trengte vi, sier Tonje Enkerud, som liker at hun får mye tillit av trener Arne Senstad.

– Det er moro å få tillit. Det må jeg ta med meg videre.

Storhamar har hentet Heidi Løke, Anne Kjersti Suvdal og Alma Hasanic Grizovic, og trolig blir det et par nye spillere til.

SkaL bruke skuddet mer

Enkerud har noen klare tanker på hva hun skal jobbe ekstra med framover.

– Det handler om å ta mer ansvar og gå for egne muligheter. Jeg må bruke skuddet mitt mer, sier Tonje Enkerud, som scoret sju mål søndag kveld.

For kort tid siden fikk hun prøve seg på rekruttlandslaget.

– Det var veldig moro, og jeg håper på flere sjanser på landslaget, sier Tonje Enkerud, som håper Storhamar kan yppe seg skikkelig mot de beste lagene neste sesong.

– Vi får en bedre stall og en bredere stall neste sesong. Målet må være å henge med i toppen.

Trener Senstad sier dette om Enkerud:

– Det var viktig for oss at hun forlenget kontrakten. Vi ser for oss å bygge laget rundt henne i framtida. Vi vet ikke hvor lenge Kamilla Sundmoen skal spille. Tonje står for veldig mye bra gjennom blant annet treningsvilje, bra fart – og hun er god begge veger, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Også Betina Riegelhuth har signert ny kontrakt. Hun fortsetter i minst to sesonger til. Det liker Senstad.

– Betina er en av de beste venstrebackene i eliteserien. Vi håper å få enda mer ut av henne, sier Storhamar-treneren til HA-sporten.

Show i 2. omgang

Storhamar hadde få problemer med Rælingen søndag kveld. I 2. omgang rullet det skikkelig på.

– Jeg er veldig godt fornøyd. Det som gledet meg mest var redningene til Hanne Rudjord, og at vi jaget i forsvar etter pause. Rælingen kom nesten ikke til muligheter da. Det var mange som lyktes, og det gir mye sjøltillit, sier Senstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00