Storhamar reiser med tilnærmet full tropp til Viborg denne uken. Anne Kjersti Suvdal er eneste spiller som ikke blir med til Danmark.

Både Tonje Enkerud og Kamilla Sundmoen er med, selv om de er småskadd, og Senstad er usikker på om han skal bruke de i løpet av de tre treningskampene under oppholdet.

Tirsdag kveld møter de Rælingen, onsdag er det Viborg som står for tur, før de møter Randers fredag formiddag.

– Det er litt nedtur at vi har noen som ikke får spilt. Det blir annerledes enn vi hadde håpet på, men bra for dem som er der, sier han.

Han håper de som får sjansen i løpet av oppholdet tar tak og viser at de også fortjener en plass i sekseren fra sesongstart.

– Vi får se hvem som tar opp hansken. Det kan hende andre kjenner sin besøkelsestid. Det så vi på slutten i fjor, at noen av de viste at de ville fighte. Det blir mer prøving og feiling, uten resultatfokus nå.

Tirsdag skal Storhamar trene sammen med Viborg.

– Vi skal sparre mot Viborg på trening tirsdag, og kanskje en dag til. Da får vi muligheten til å trene mot et av de beste lagene i Europa. Det blir bra matching, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.