Follo - Storhamar 29-33

Det var en tett og jevn åpning på oppgjøret i Langhushallen. Follo satte inn kampens to første scoringer, før Heidi Løke svarte med Storhamars første fra sjumetersmerket. 

Lagene fulgte hverandre tett de ti første minuttene, men Storhamar maktet å feste et lite grep om oppgjøret utover i omgangen. 

Elise Skinnehaugen åpnet friskt fra sin backposisjon med fire scoringer innen kvarteret var spilt. 11-7-ledelse til Storhamar ved halvspilt førsteomgang.

1. divisjonslaget Follo viste imidlertid at de ikke er en motstander som skal tas lett på. Kjempet seg tilbake i oppgjøret med to strake nettkjenninger og tvang Arne Senstad til å ta timeout med drøye ti minutter igjen av førsteomgang.

Heidi Løke viste seg som tryggheten selv fra sjumetersmerket og satt inn sin tredje straffescoring etter 23 minutter. 14-11-ledelse til Storhamar da kampuret viste 24 minutter.

Follo rakk å svare fra straffemerket, før Elise Skinnehaugen på nydelig vis kjempet inn nok en scoring. 

Hjemmelaget virket imidlertid innstilte på å ta en skikkelig skalp mot storlaget fra Hamar Vest. Kjempet seg på hederlig vis tilbake i oppgjøret og rakk såvidt å gå opp i en ettmålsledelse før pause. 

Storhamar brukte snaut seks minutter av andreomgangen på å ta tilbake  ledelsen. Kristin Venn fløy inn Storhamars 21. scoring for kvelden, før Gabriella Juhasz sendte bortelaget opp i en tremålsledelse med to kjappe. Heidi Løke fulgte opp med å skaffe Storhamar to nye sjumetere som hun sikkert satte i mål, noe igjen som ga de gul-blå litt etterlengtet pusterom.

Skinnehaugen og Løke har kombinert fint gjennom store deler av kampen. Førstnevnte fant Løke på nydelig vis inne på strek, og veteranen kunne sette inn sitt åttende for kvelden, og tross en del defensive utfordringer, har Storhamar fått kontroll på oppgjøret med ti minutter igjen på klokka.

Det ble til slutt ingen seier med overbevisende sifre, men med den siste tids skadeutfordringer var nok det viktigste å ta seg videre i cupen. Storhamar vant oppgjøret 33-29.

Før kampen

Storhamar har kun med seg elleve spillere til onsdagens cupkamp mot Follo. 

Skader på flere spillere har gitt en del utfordringer på treningsfeltet opp mot oppgjøret. Hovedtrener Arne Senstad føler seg likevel trygg på at gjengen han har tatt med seg til Langhushallen vil være mer en god nok til å sikre avansement.

- Ser man på spillerne individuelt stiller vi et veldig godt Storhamar-lag, men de har litt for lite tid sammen i spill. Vi skal ikke undervurdere Follo, men det skal være godt nok til å slå dem. Kampen blir sånn sett også viktig for oss å få spilltrening sammen, sier han.

Heidi Løke er tilbake på banen etter å ha vært borte på landslagssamling. Det samme er Simona Szarkova, Guro Nestaker og Elise Skinnehaugen.

Storhamars lag: Stine Lidén, Chana Masson (målvakter), Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Anna Mortvedt, Kristin Venn, Moa Fredriksson, Simona Szarkova, Guro Nestaker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.