I en pressemelding fra klubben heter det: "I 2018 var driftsinntektene 8.151.135 kroner. Grunnet en betydelig, men kontrollert sportslig satsing, gjennom signering av flere profilerte spillere, kombinert med europacup-deltagelse, økte driftskostnadene i forhold til året før med om lag en million kroner. Overskuddet i 2018 var på 801.000,-. Egenkapitalen prer 31.12.2018 var 1.500.944.

Les også: Skadetrøbbel gir økt fokus på spillerjakt

Klubben har med det styrket sin egenkapital med fem millioner i løpet av de siste tre og et halvt år.

Overskuddet i 2018 bidrar til å bringe klubben ett skritt nærmere et akseptabelt egenkapitalnivå. Etter styrets mening bør målsettingen i løpet av de kommende 2 år være å etablere en egenkapital i størrelsesorden 25% av årlig omsetning. Dette av hensyn til behovet for en forsvarlig økonomisk risikoprofil og stabilt god likviditet gjennom året. Budsjettet for 2019 vil reflektere denne ambisjonen."

Antall sponsorer har økt fra 47 (2015) til 104 (2018). Billettinntektene har økt fra 336.600 kroner (2015) til 810.700 kroner (2018).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.