Sola – Storhamar 27–34

Betina Riegelhuth scoret ni mål i kvartfinalen mot Sola, og i deler av kampen sto hun med en motspiller oppi ansiktet – såkalt frimerke. Sola-spillerne prøvde alt, men Storhamar-jenta var ikke til å stoppe. Fikk hun ett sekunds ro så smalt ballen i mål. Den lille kula suste rundt ørene til Sola-keeperne.

– Skuddene satt veldig bra. Det har vært en bra høst, sier Betina Riegelhuth, og fortsetter:

– Jeg merker at de ekstra treningsøktene har hjulpet. Jeg føler meg rett og slett i bedre form.

Full tank med sjøltillit

Hun er glad for at tanken med sjøltillit er full.

– Sjøltillit er alltid kjempeviktig. Det handler om å ta sjansen, men det skal være de riktige sjansene. Jeg føler meg veldig bra nå.

– Hva tenkte du da du fikk frimerke?

– Det handler alltid om å gjøre det beste ut av ting. Jeg beveget meg en del, og da ble det større plass til de andre jentene, sier Betina Riegelhuth.

Her forteller hun om et annet grep hun har tatt i høst:

– Jeg er blitt flinkere til å ta med meg det positive fra hver kamp, og bygge videre på det. Jeg vil holde trøkket oppe. Samtidig er jeg opptatt av å bedre de tingene som ikke er så bra. Det er mye detaljer.

Hun gleder seg til toppkampen mot Vipers.

– Det blir en knalltøff kamp, men vi gleder oss. Det er mye sjøltillit og bra driv i laget nå.

Storhamar-trener Arne Senstad var veldig godt fornøyd med nimålsscoreren i Åsenhallen i Stavanger.

Imponert over Presker

– Vi var solide offensivt i denne kampen, og Betina var utrolig god. Skuddene sitter bra, og nå er hun der jeg vil ha henne. Hun har kjørt noen ekstraøkter med intervaller, og det har hjulpet. Det er skikkelig trøkk i det hun driver med nå, sier Storhamar-treneren, som også likte målvaktsspillet.

Alma Hasanic Grizovic startet kampen, uten å lykkes. Da kom Inga Presker inn og var god.

– Det var sesongbeste av Inga. Hun sto virkelig fram med noen viktige redninger. Kollektivet vårt er bra nå, men vi må jobbe enda mer med det inn mot helga.

Storhamar spilte en solid bortekamp, og ledet 18–13 til pause. Offensivt sprudlet det i perioder. Defensivt slapp de Sola-spillerne til litt for mange skudd.

Nå venter Vipers.

Og så semifinale i cupen.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00