Storhamar–Tertnes 26–23

Da et nervøst Storhamar-lags ledelse var blitt spist inn fra fem til to mål, og det kun gjensto to minutter av kampen, steg lille Elise Skinnehaugen til værs og banket inn en kanonkule fra åtte meters hold.

Akkurat slik hun gjorde da Storhamar slo Byåsen 31–32 for en uke siden i Trondheim.

– Det er så nydelig å se at Elise gjør det der når vi trenger henne. Det skal ikke være sånn at Elise er nødt til å redde oss i hver kamp. Men hun gjør det likevel, sier trener Arne Senstad til HA-sporten.

imponert landslagstrener

Landslagstrener Thorir Hergeirsson har latt seg imponere av Skinnehaugen.

– Hun er en morsom og spennende spiller å se på. Hun er beskjeden av høyde, men hun er lur og har bra power i beina. Hun er en veldig viktig spiller for Storhamar, sier islendingen til HA-sporten. 

Han er imponert over lagets evne til å vinne tette kamper.

– De har god kontinuitet i laget – både på spiller- og trenersiden. Det er ikke overraskende at de er i toppen. De vinner kamper på dager der de ikke er på topp. Og det kjennetegner et topplag.

Skinnehaugen: gøy

Da HA-sporten forteller Skinnehaugen at hun har fått ros av landslagstreneren, virker hun å bli glad, men også litt beskjeden.

– Det er veldig gøy å bli sett og lagt merke til, sier Skinnehaugen.

Hun nyter å spille om dagen.

– De andre spillerne blir tatt ut, og da gjør jeg bare som Arne sier: Jeg skyter. Når du har satt sju scoringer, har du selvtillit før du setter den åttende, forklarer hun.

Den venstrehendte bakspilleren har ingen god forklaring på hvordan hun har tatt så store steg på håndballbanen som hun har gjort.

– Nei, jeg vet ikke helt. Men jeg har trent mye styrke, og så fikk jeg mye selvtillit før sesongen, og så har det bare fortsatt, sier hun.

drømmer om gull

Storhamar, som tok tabelltoppen etter den femte serierunden, fortsetter å ligge ensomt på topp.

Og Skinnehaugen nyter situasjonen de har satt seg i.

– Det er helt sykt å lede serien, og det er noe jeg aldri hadde trodd før sesongen. Det er digg, og nå skal vi fortsette så lenge vi klarer. Så får vi se hva det holder til i mai, smiler hun. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.